vastgoed veenendaal
Verbouwen & Verhuizen

Vastgoed in Veenendaal

Bij Zoonen Commercieel Vastgoed kun je verschillende panden vinden in Veenendaal. Zoonen Commercieel Vastgoed is gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed sinds 2006. Ze hebben een team van zes medewerkers met ruime ervaring en zijn uitgegroeid tot een marktleider in commercieel vastgoed in de regio. Ze zijn als team constant bezig met de veranderingen in de markt zodat ze hier flexibel op kunnen inspringen. Door de specialistische kennis die de zes medewerkers hebben op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed weten ze wat er in de vastgoedmarkt speelt en waar de kansen liggen. 

Vastgoed vinden in Veenendaal bij bedrijfsmakelaar Zoonen

Zoonen Vastgoed biedt verschillenden panden aan in Veenendaal. De panden die ze verhuren kan je vinden via hun website. Hierbij kun je makkelijk de omschrijving en de kenmerken van het pand vinden. Mocht je nog meer informatie over het pand willen dan kan je natuurlijk ook altijd contact met Zoonen opnemen door te bellen of het formulier op de website in te vullen.  De diensten van Zoonen Commercieel vastgoed bestaan uit het verhuren en verkopen, taxaties, vastgoedbeleggingen, consultancy en vastgoedbeheer. Dus ze kunnen je goed helpen bij het vinden van geschikte huurders of kopers in Veenendaal. Dit kan zijn voor bedrijfspanden, kantoren, winkels of logistiek vastgoed. Ze beheren vele objecten zoals woningen, studentenhuisvesting, kantoren en winkelpanden. Als je op zoek bent naar iemand die de vastgoedportefeuille beheert doet Zoonen dit ook. Hierbij heb je de keuze om het beheer gedeeltelijk of volledig bij Zoonen onder te brengen. 

Uitgebreid netwerk

Ook taxeert Zoonen de panden en hebben ze een uitgebreid netwerk in de beleggingswereld van commercieel vastgoed. Ze kunnen je op verschillende vlakken advies bieden en informatie geven, zoals bijvoorbeeld op het gebied van marktonderzoek of over de verkoopwaarden en ontwikkelpotentie van een pand. Kortom, voor alle vragen en informatie over vastgoed kun je terecht bij Zoonen Commercieel Vastgoed. Ze helpen jou graag verder met je vragen en informeren je over de verschillende mogelijkheden.