interieur blogs
Interieur

Interieur inspiratie opdoen? Dit zijn de 5 leukste Nederlandse bloggers!

Woonblogs lezen blijft leuk. Vooral om te zien hoe andere bloggers hun interieur altijd weer stijlvol in weten te richten. Ben je op zoek naar toffe blogs om te volgen? Wij zetten er een paar voor je op een rijtje!

1. Interior Junkie

Dit is toch wel het pareltje onder de woonblogs. Elisah Jacobs, oprichtster van Interior Junkie, is woonfanaat ten top. Ze neemt je mee bij andere mensen thuis, deelt de nieuwste woontrends en laat natuurlijk ook kiekjes van haar eigen woning voorbij komen. Als je op zoek bent naar een woonblog die verschillende woonstijlen onder de loep neemt, ben je bij Interior Junkie aan het juiste (web)adres!

2. Binti Home

Soraya, de dame achter Binti Home, weet echt wat interieur styling is. Haar Instagramfoto’s zien er altijd op en top verzorgd uit. Ze is fan van Arabische sferen en dat is goed te zien. Ze is een kei in het maken van mooie foto’s, dus haar blog bezoeken is zeker de moeite waard!

3. Ensuus

Suzanne weet op een leuke manier verschillende stijlen met elkaar te combineren. Kan jij niet kiezen tussen de industriële en Scandinavische woonstijl? Dan moet je zeker het blog Ensuus volgen! Als interieur adviseur en interieurstylist weet ze precies wat een woonkamer of slaapkamer nodig heeft en die tips deelt ze maar al te graag met jou!

4. Stijlvol Styling

Op zoek naar je dagelijkste portie wooninspiratie? Stijlvol Styling is het blog waar je dagelijks blogs leest over woontrends, woonstijlen en tips en tricks. Ze deelt vooral tips om van een huis een thuis te maken, dus een blog vol sfeer en inspiratiefoto’s. Klinkt dat niet als een tof blog?! Vooral ook even volgen op Facebook en Instagram!

5. Woontrendz

Last, but not least: Woontrendz. Dit blog is opgezet door Hiske en haar partner Rick, beide echte woonfanaten die graag hun kennis over interieurstyling met je willen delen. Hier lees je elke week toffe artikelen over woonstyling en hoe je je woonkamer, slaapkamer en kinderkamer stijlvol in kan richten. Tip van de redactie van Woonheld!