Woonaccessoires DIY
Interieur,  Woonkamer

Hoe maak ik mijn woonaccessoires uniek?

Ieder interieur is in principe uniek. Maar hoe uniek is het nou echt? Want de meeste woonaccessoires zijn niet bepaald uniek.. Iedereen heeft een vaasje, kussens op de bank en iedereen is dol op wit, grijs en zwart in het interieur. Dus hoe maak je je woonaccessoires nou uniek? Met deze toffe DIY’s gaat het je zeker lukken!

Zelf kussens borduren

Waarom een standaard kussen voor op de bank in de winkel als je je kussens ook zelf kunt maken? Er zijn ontzettend veel leuke kussens op internet te vinden waarbij je de print zelf kunt borduren. Zo kan je zelf bepalen hoe jouw nieuwe kussen eruit komt te zien. Ga je voor basic of kies je voor een leuke print (leuk voor de aankomende feestdagen!)?

Woonaccessoires haken

Vorig jaar leek het alsof de haakpakketten niet aan te slepen waren. Ineens wilde iedereen zijn eigen kleed haken. Het was niet alleen heel leuk om te maken, maar het zorgde er ook voor dat jouw interieur echt uniek en persoonlijk werd. Want je kan zelf de kleur(en) uitkiezen en een klein foutje (gebeurd bij iedereen) maakt het juist leuk. Doordat je het zelf maakt, hoeft het namelijk niet tip top perfect te zijn.

Je kan naast kleedjes ook toffe manden, kussens en zelfs pannenlappen haken! Op Pinterest staan veel leuke voorbeelden en met wat YouTube filmpjes maak jij binnen no time de leukste woonaccessoires!

woonaccessoires haken

Tafelkleden uniek maken

Onze derde en laatste ‘DIY’: tafelkleden borduren! Borduren is heerlijk tijdverdrijf als je tv kijkt of luistert naar je favoriete muziek. En het tafelkleed wat jij gaat maken, zal je nooit ergens anders vinden! Elk tafelkleed is 100% uniek en dat maakt het tafelen met vrienden of familie nog leuker. In verschillende webshops en winkels heb je tafelkleden met verschillende thema’s, zoals vogels, maar ook herfst of Kerst. Leuk om een gepersonaliseerd tafelkleed op tafel te hebben liggen tijdens de feestdagen, toch?!

Foto’s: Pinterest