Chinese Porcelain Histor
Woontrends

Histor kleur 2020: Chinese Porcelain!

Onlangs schreven wij al over de Flexa kleur van 2020: Tranquil Dawn. Dit trendy merk is echter niet het enige merk dat zich bezighoudt met het speuren naar nieuwe trends. Zo heeft ook verfmerk Histor een kleur voor 2020 uitgeroepen. De blauwe kleur Chinese Porcelain is dé kleur die je veel terug gaat zien aankomend jaar!

Chinese Porcelain: klassiek blauw

Tegenwoordig hebben we het er maar druk mee. We werken fulltime, hebben een gezin of een relatie om te onderhouden, willen het liefst drie keer sporten, moeten het huishouden bijhouden en als het dan even kan hebben we aan het eind van de week een paar minuutjes vrije tijd over. Je huis moet dan echt een oase van rust zijn, want tot rust komen is een belangrijk onderdeel om de volgende dag weer volop te knallen.

Histor kleur 2020

Deze klassieke blauwe kleur zorgt direct voor die oase van rust. Doordat het een klassieke kleur is en makkelijk toe te passen is in elke woonstijl, kan ook jij aan de slag met deze kleur.

Chinese Porcelain combineren

Welke kleur is makkelijker te combineren dan blauw? En nee, wit is geen kleur, haha! Deze klassieke blauwe tint staat goed in een industrieel interieur, maar doet het ook goed in een vintage interieur. Chinese Porcelain staat namelijk prachtig bij wit, grijs, bruin, taupe, terracotta.. Je kan deze kleur helemaal naar eigen hand combineren!

De linkerfoto laat zien dat bruintinten zorgen voor een speelse look en dat Chinese Porcelain in combinatie met andere kleuren juist voor een volwassen look zorgt. Het is dus maar net welke uitstraling je in jouw woning wilt creëren.

Chinese Porcelain: zo pas je deze kleur toe

Er zijn ontzettend veel manieren om deze kleur toe te passen binnen je interieur. Denk aan het verven van een muur, zoals hierboven. Vind je dat net iets teveel van het goede? Een lambrisering of tof kleurvlak op de muur zorgt direct voor meer contrast en sfeer in je woning.

Houd je het liever wat simpeler? Accessoires zijn dan perfect om deze kleur toch terug te laten komen in je woning. Denk aan kussentjes, een mooi vloerkleed, een fijn kleed op de bank of een leuk bijzettafeltje in deze klassieke kleur. Het fijne is dat je deze eenvoudig kan combineren met bruintinten, grijstinten en wittinten. En als er weer een nieuwe kleurtrend aankomt die jouw woonhart sneller laat kloppen, kan je eenvoudig weer switchen.