Kleur van 2020 Flexa
Badkamer,  Interieur,  Keuken,  Slaapkamer,  Woonkamer,  Woontrends

Flexa kleur van 2020: Tranquil Dawn!

Elk jaar roept Flexa een kleur van het jaar uit. Zo was het vorig jaar de warme kleur ‘Spiced Honey’ en dat jaar daarvoor gingen we voor stoer met ‘Denim Drift’. Dit jaar gaan we het even helemaal anders doen. In dit blog lees je meer over de kleur ‘Tranquil Dawn!

Kom tot rust met Tranquil Dawn

We hebben het tegenwoordig zo druk met ons werk, het huishouden, ons gezin, sociale leven, het in shape blijven.. Kortom, we hebben tegenwoordig flink wat ballen om in de lucht te houden. Overdag van hier naar daar aan het vliegen? Dan moet je huis een fijne basis zijn om even tot rust te komen. En daar gaat de kleur Tranquil Dawn je zeker bij helpen!

Kleur 2020 Flexa

De kleur van 2020 is een mix van groen en grijs. Deze combinatie zorgt ervoor dat deze kleur erg makkelijk te combineren is. Zoals je hierboven ziet, gaat de kleur goed samen met blauwtinten, maar de kleur Tranquil Dawn is ook mooi te combineren met zachte pasteltinten en aardetinten. Het is maar net wat jij het mooist vindt!

Hoe je deze kleur combineert

Op de prachtige foto’s van Flexa zie je dat ze de kleur Tranquil Dawn vooral op de muren toepassen. Nu snappen we het best als je niet gelijk de volledige sfeer in je interieur om wil gooien met een nieuwe kleur op de muur. Mocht je net gaan verbouwen of verhuizen, is het natuurlijk altijd tof om een lambrisering toe te passen. Voor diegene die niet direct enthousiast worden van een nieuwe kleur op de muur, hebben we onder de afbeelding nog wat tips klaar staan!

  • Liever geen hele muur in de verf zetten? Een tof meubelstuk in deze vergrijsde groentint is ook erg tof! Het staat mooi in het industriële interieur, maar ook in het Scandinavische interieur doet deze kleur het goed.
  • Met woonaccessoires kan je meer dan je denkt! Nieuwe kussens, kleden, een leuke posters op de muur en wat toffe vaasjes zijn perfect om met een klein budget toch aan de slag te kunnen met de kleur van 2020.
  • Heb je een meubelstuk die op zolder staat te verstoffen? Met een likje verf kan je weer nieuw leven in een meubelstuk blazen én heb je deze trendy kleur toch op een leuke manier terug weten laten komen in je interieur!