gadgets voor thuis
Woontrends

De leukste gadgets voor thuis

Op Woonheld.nl bloggen we graag over alles wat over wonen gaat. Met de snelle opmars van internet en technologie kunnen gadgets hier niet achterblijven. In een rap tempo worden tegenwoordig hele handige, grappige of nutteloze gadgets uitgebracht voor thuis. In deze blog laten we graag een aantal leuke gadgets voor thuis zien.

Goedkope gadgets

Een gadget hoeft niet altijd veel geld te kosten. Zo is er online een groot arsenaal aan goedkope gadgets te vinden. Hierbij hoef je niet te denken aan de sleutelhanger met bieropener of een simpele pen. Tegenwoordig zijn er heel veel leuke goedkope gadgets om te kopen voor thuis. Zo heb je bijvoorbeeld de volgende goedkope gadgets voor thuis:

  • Bluetooth selfie afstandsbediening. Geen lange stok of uitgestrekte arm waarbij iemand er met een half gezicht op staat. Leg de mobiel gemakkelijk op afstand en bepaal zelf wanneer er een foto wordt gemaakt. Leuk voor feestmomenten zoals kerst.
  • Koude handen maar geen zin om dit altijd te verwarmen met een warme bak koffie of thee? Schaf de handverwarmer Padova vanaf €0.71 aan. Hierdoor ben je verzekerd van warme handen tijdens het kijken van een film.
  • Er is niks lekkerder dan een pizza met een bier. Al het gereedschap wat je nodig bent is een pizzames met flesopener. Laat er nou net een product zijn die beide in één heeft: pizzames met flesopener Napoli. Hoe ideaal is dat!

We zouden zo nog wel pagina’s door kunnen schrijven. Hoe dan ook, er zijn genoeg leuke en goedkope gadgets voor in huis te vinden. Neem gerust ook eens bezoek aan de website van Giftsdirect waar vele leuke gadgets voor thuis zijn.

Handig en luxe gadgets

Niet op zoek naar goedkope gadgets maar op zoek naar gadgets waarmee je anderen zult imponeren? Er is tegenwoordig een groot aanbod aan luxe en handige gadgets. Hieronder willen we er graag een aantal benoemen:

  • Weleens gehoord van Google home? Het is een soort muziekbox waar je tegen kunt praten. Begin je zin met ‘hey Google’ en de muziekbox zal je opdrachten uitvoeren. Je kunt eigenlijk alles vragen wat je ook op Google opzoeken. Graag muziek luisteren? Koppel Spotify eraan en vraag je favoriete nummers aan.
  • Geen zin om je gordijnen dicht te doen wanneer het buiten donker wordt? Met meerdere systemen en koppelingen kun je er voor zorgen dat je op spraak de gordijnen dicht kunt doen. Hetzelfde geldt voor het licht voor binnen- en buitenlampen.
  • Je hebt er vast weleens van gehoord: Toon. Graag in een warm huis terecht komen? Met de App op je telefoon kun je de thermostaat alvast aandoen waardoor je lekker warm thuis komt. Ideaal toch!