Personal touch interieur
Interieur

De finishing touch van elk interieur

Een stijlvol en sfeervol interieur samenstellen is lastiger dan je zou denken. Natuurlijk, een bank, salontafel en wat stoelen zorgen voor een woonkamer. Maar het verschil tussen een ‘huis’ en een ’thuis’ is snel te zien. Daarom is het goed om te kijken naar de finishing touches van elke woning, zodat jij van jouw huis wel écht een thuis kan maken!

1. Raamdecoratie!

Ooit een huis binnengelopen waar niets voor de ramen hing? Ik denk het niet. Het is gewoon heel saai, een raam zonder mooie gordijnen. Of een rolgordijn. Mensen denken vaak dat het heel duur is om raamdecoratie op maat aan te schaffen, maar dat valt echt reuze mee. En met de Black Friday deals in het vooruitzicht is het kopen van raamdecoratie nog leuker!

Inspiratie nodig? Op Pinterest vind je zo veel inspiratie dat je door de bomen zelfs het bos niet meer kan zien. Gordijnen, jaloezieën of toch liever Duette gordijnen? Pinterest is echt een aanrader. Niet alleen voor raamdecoratie trouwens, ook voor andere interieur inspiratie.

2. Mooie (vloer)kleden

Een kleedje op de bank doet ook echt wonderen. Of een mooi vloerkleed onder je bank of stoelen. Dat zorgt direct voor meer warmte en sfeer. En met de aankomende winter is het niet alleen heel leuk, maar ook nog eens lekker warm. Je kan het hier wel echt zo gek maken als je wil. Je kan een vloerkleed bij een Karwei of Leen Bakker kopen voor een paar tientjes, maar je kan ook voor echte kwaliteit gaan. Dan betaal je natuurlijk wel weer wat meer..

3. Personal touches

Een huis wordt pas echt een ’thuis’ met persoonlijke touches. Denk aan leuke foto’s van jou en je vrienden of je gezin, leuke quotes, je favoriete boeken of leuke kleinigheidjes die je hebt meegenomen van je reizen.

Op Pinterest heb je genoeg voorbeelden van fotowanden waarmee je een leuke en speelse opstelling kan maken. Daarmee maak je die saaie witte muur gelijk een stuk leuker!

Ook interessant: allgifts.nl